Creatine Monohydrate Powder 550

890 ден

Нема на залиха

Креатин број 1 во ЕУ

– ЈА ЗГОЛЕМУВА СИЛАТА
– ГО УБРЗУВА РАСТОТ НА МУСКУЛОТ
– ОВОЗМОЖУВА ПОГОЛЕМА ЕНЕРГИЈА И ИЗДРЖЛИВОСТ
– ЈА ПОДОБРУВА КОНЦЕТРАЦИЈАТА

Категории: , Ознака

Концентратот во прав OLIMP CREATINE POWDER (КРЕАТИН МОНОХИДРАТ) е хранлив производ кој што содржи креатин во прав. Молекулата на креатинот е основен двигател на енергијата во мускулните клетки. Соодветното надополнување на нивото на креатинот во телото ја зголемува содржината на фосфокреатинот, овозможувајќи брза ре-синтеза на ATP – директниот извор на енергија, кој придонесува за зголемување на интензитетот и ефикасноста на мускулната работа. Високата концентрација на креатин во мускулите ја стимулира синтезата на протеинот со анти-катаболички и анаболички ефекти, што придонесува за побрз раст на таканаречената чиста мускулна маса и мускулните перформанси. OLIMP CREATINE POWDER е наменет за професионални спортисти кои тренираат дисциплини за брза сила (дигање тегови, брзо трчање, скокови, фрлања, итн.), издржливост – сила  (бодибилдинг, брзо трчање на долги патеки, трки на средни растојанија, спортови со борба, итн.), и издржливост (трки на долги патеки, маратон, тимски игри, трки во фази, итн.). Концентратот во прав OLIMP CREATINE POWDER (КРЕАТИН МОНОХИДРАТ) е хранлив производ кој содржи

Оваа формула е дизајнирана за атлетичари од висок ранг кои ја вежбаат брзината и силата (тегови, спринт, скокови, фрлања, итн.). издржливост-сила(боди-билдинг, пролонгирани спринтови на далечина, боречки спортови, итн.), и издржливост(трки на голема далечина, маратом, тимски игри, трки на сцена, итн), дисциплина.

Main Menu