DIET WHEY PROTEIN 450 gr

990 ден

Нема на залиха

‘-       Конјугирана линолна киселина во прав и Л-катнитин

–       Ниска содржина на јаглехидрати и шеќери

–       Екстракт од зелен чај

–       Халал сертифициран производ

Катеорија:

Diet Whey е до сега најнапредниот достапен протеински додаток во исхраната , во кој се комбинирани протеински изолат и концентрат од сурутка, со конјугирана линоленска киселина, Л-карнитин и зелен чај, што резултира со протеинска мешавина со екстремно ниска содржина на јаглехидрати. Фокусирајќи се на комбинацијата на витални нутриенти и состојки успеавме да го создадеме овој додаток во исхраната со одличен вкус за сите лица кои сакаат поедноставен пристап кон дневниот внес на протеини.

Главни карактеристики

–       Конјугирана линолна киселина во прав и Л-катнитин –       Ниска содржина на јаглехидрати и шеќери
–       Екстракт од зелен чај –       Халал сертифициран производ

Секоја состојка во оваа серија е подложена на строг преглед и тестирање за забранети супстанции пред производство под мониторирана програма. Финалните производи потоа се произведуваат и пакуваат во акредитирана лабораторија со ISO 22000, BRC, GMP и Halal стандарди за да се обезбеди највисоко ниво на сигурност за спортистите кои ги користат.

Внимание: Консултирајте се со лекар пред употребување на производот, доколку имате помалку од 18 години, сте бремени или доите, или доколку имате или се сомневате во некаква медицинска состојба или земате лекови. Додатоците во исхрана не служат како замена за разновидна, урамнотежена исхрана и здрав начин на живот. Складирајте на ладно, суво место, подалеку од дофат на деца. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза.

Нутритивни информации  : Chocolate Dessert      Сервирање: 1 дозер (25 g)

  во 100 g во 25 g
Енергија 1323 kJ

317 kcal

331 kJ

79 kcal

Масти 7,67 g 1,92 g
   Од кои заситени 1,82 g 0,46 g
Јаглехидрати 4,06 g 1,02 g
    Од кои шеќери 3,60 g 0,90 g
Влакна 0,01 g 0,0 g
Протеини 80 g 20 g
Сол 0,14 g 0,04 g
Еквивалент на сол 0,35 g 0,09 g
Ацетил Л-карнитин 1,2 g 300 mg
Екстракт од зелен чај 0,8 g 200 mg
Конјугирана линолна киселина во прав 0,4 g 100 mg

 

Состав: мешавина од протеини од сурутка (млеко) (89,9%) (протеински концентрат од сурутка и протеински изолат од сурутка), какао во прав, природна арома, конјугирана линолна киселина во прав, ацетил Л-карнитин, екстракт од зелен чај, засладувачи (сукралоза, стевиа).

 

Алергените се означени со задебелени букви.

Нутритивни информации: Strawberry Milkshake       Сервирање: 1 дозер (25 g)

  во 100 g во 25 g
Енергија 1354 kJ

324 kcal

338 kJ

81 kcal

Масти 7,34 g 1,84 g
   Од кои заситени 1,91 g 0,48 g
Јаглехидрати 3,90 g 0,98 g
    Од кои шеќери 3,77 g 0,94 g
Влакна 0,01 g 0,0 g
Протеини 80 g 20 g
Сол 0,14 g 0,04 g
Еквивалент на сол 0,35 g 0,09 g
Ацетил Л-карнитин 1,2 g 300 mg
Екстракт од зелен чај 0,8 g 200 mg
Конјугирана линолна киселина во прав 0,4 g 100 mg

 

Состав: мешавина од протеини од сурутка (млеко) (89,9%) (протеински концентрат од сурутка и протеински изолат од сурутка), природна арома, конјугирана линолна киселина во прав, ацетил Л-карнитин, екстракт од зелен чај, природна боја (цвекло црвена), засладувачи (сукралоза, стевиа).

Нутритивни информации: Vanilla Ice Cream     Сервирање: 1 дозер (25 g)

  во 100 g во 25 g
Енергија 1363 kJ

327 kcal

341 kJ

82 kcal

Масти 7,39 g 1,85 g
   Од кои заситени 1,92 g 0,48 g
Јаглехидрати 3,93 g 0,98 g
    Од кои шеќери 3,80 g 0,95 g
Влакна 0,01 g 0,0 g
Протеини 80 g 20 g
Сол 0,14 g 0,04 g
Еквивалент на сол 0,35 g 0,09 g
Ацетил Л-карнитин 1,2 g 300 mg
Екстракт од зелен чај 0,8 g 200 mg
Конјугирана линолна киселина во прав 0,4 g 100 mg

 

Состав: мешавина од протеини од сурутка (млеко) (89,9%) (протеински концентрат од сурутка и протеински изолат од сурутка), природна арома, конјугирана линолна киселина во прав, ацетил Л-карнитин, екстракт од зелен чај, засладувачи (сукралоза, стевиа).

 

Алергените се означени со задебелени букви.

Дополнителни информации

Вкус

Chocolate Dessert, Strawberry Milkshake, Vanilla Ice Cream

Main Menu

DIET WHEY PROTEIN 450 gr

990 ден