Digestive Enzymes (100 таблети)

1,544 ден

На залиха

поддршка на дигестивниот систем

Digestive Enyzmes содржи дигестивни ензими и активни состојки од растително потекло кои ги помагаат процесите на дигестија на храната. Ако Вашите навики на исхрана или начин на живот не се соодветни, може лесно да дојде до нарушување на рамнотежата на дигестивниот систем. Разградувањето на состојките од исхраната со помош на ензимите е првиот чекор до добра апсорпција и искористување на храната. Со соодветните ензими може да помогнете во разградувањето на мастите, протеините и јаглените хидрати, а со тоа да ја подобрите функцијата на дигестивниот систем и Вашето тело.

За кого се препорачува?
– на оние кои сакаат да му дадат соодветна поддршка на системот за варење,

– во случај на запек и подуеност на стомакот,

– во случај на дигестивни проблеми.

Состав
75мг       Панкреатин
17.5мг    Пепсин
10мг      Бетаин HCl
10мг      Диастаза
5мг        Папаин
25мг      Глутаминска киселина
37.5мг   Куркума
75мг      Семе од анасон
12.5мг   Бромелаин
7.5мг     Протеаза

Дозирање: 2 таблети дневно

Main Menu

Digestive Enzymes (100 таблети)