DOC Hyaluronic Acid (хејлуронска киселина) 50ml

1,250 ден

На залиха

DOC Hyaluronic Acid е слатка течност за орална употреба која се базира на хејлуронска киселина од висока молекуларна маса која брзо се абсорбира од телото. Ги лубрицира и заштитува зглобовите, ‘рскавиците и мускулите, ја спречува нивната дегенерација и ја подобрува мобилноста на зглобовите.

DOC Hyaluronic Acid е слатка течност за орална употреба која се базира на хејлуронска киселина од висока молекуларна маса која брзо се абсорбира од телото. Ги лубрицира и заштитува зглобовите, ‘рскавиците и мускулите, ја спречува нивната дегенерација и ја подобрува мобилноста на зглобовите.

Активни состојки во 1 ml:  Хејлуронска киселина        10 mg

Дозирање: Земете 7 капки, 1-3 пати дневно.

Main Menu

DOC Hyaluronic Acid (хејлуронска киселина) 50ml