DYMATIZE – GRIP PADS

100 ден

Нема на залиха

Лесни и тенки, но и погодни и ефикасни за употреба. Поставете ги на вашите дланки за да не ја чувствувате грубоста на шипките или јажињата, и од друга страна за по солиден зафат за било која вежба.

Лесни и тенки, но и погодни и ефикасни за употреба. Поставете ги на вашите дланки за да не ја чувствувате грубоста на шипките или јажињата, и од друга страна за по солиден зафат за било која вежба.

Main Menu

DYMATIZE - GRIP PADS

100 ден