ESSENTIAL AMINO ENERGY 270 gr | 30 serv - NoLimit.mk

ESSENTIAL AMINO ENERGY 270 gr | 30 serv

1,390 ден2,190 ден (-37%)

Нема на залиха

  • Есенцијални Аминокиселини
  • Обнова на мускулите
  • Енергија и фокус

UNIQUE COMBINATION OF AMINOS AND CAFFEINE

Измешајте од ESSENTIAL AMINO ENERGY™ кога и да ви е потребна енергија и будност со овошен вкус. Додадете 2 дозерки во вода за попладневна енергија или зголемете го аминоселинскиот внес на 10 грама со 4 дозерки пред тренинг кој содржи 200 мг кофеин од зелено кафе и екстракт од зелен чај.

  • Есенцијални Аминокиселини
  • Обнова на мускулите
  • Енергија и фокус

Main Menu

ESSENTIAL AMINO ENERGY 270 gr | 30 serv

1,390 ден2,190 ден (-37%)