EXTREME ADRENALINE GEL – 90G | 2 SERVINGS - NoLimit.mk

EXTREME ADRENALINE GEL – 90G | 2 SERVINGS

110 ден150 ден (-27%)

Нема на залиха

  • Силен и долготраен стимулирачки ефект
  • Целосна ментална и физичка спремност пред високо интензивни тренинзи
  • Висок степен на апсорпција благодарение на хидро гел формулата

ADRENALINE GEL е професионален гел за пред тренинг кој дава долготрајна енергија пред интензивни тренинзи. Содржи уникатен комплекс од активни состојки, кој овозможуваат дополнителна енергија за подобра мускулна контракција. Благодарение на специјалната ХИДРО ГЕЛ формула, активните состојки се апсорбираат уште во устата, и брзо се пренесуваат во крвта и до мускулите.

Земете 45–90 гр гел (0,5–1 кесичка) во мали порции пред тренигот. Не го комбинирајте со други продукти кои содржат кофеин! Овој продукт има силен стумилрачки ефект. Не го користете пред спиење!

Main Menu

EXTREME ADRENALINE GEL – 90G | 2 SERVINGS

110 ден150 ден (-27%)