Flex Joint - NoLimit.mk

Flex Joint

1,590 ден

Нема на залиха

▸ 4600 * мг чисти колаген пептиди.

▸ здрава функција на зглобовите, еластичност и флексибилност

Flex Joint е есенцијален производ за сите кои сакаат да го поддржат здравјето на зглобовите, коските и ‘рскавицата. Единствена формула која комбинира глукозамин, хондроитин и МСМ, кои играат клучна улога во градењето на ‘рскавицата. Формулацијата на производот се заснова на чисти колаген пептиди главна компонента на сврзните ткива кои сочинуваат неколку делови од телото вклучувајќи тетиви, лигаменти, кожа и мускулатура. Витаминот Ц е силен антиоксиданс, што олеснува организмот да ги апсорбира активните состојки.

Начин на употреба: Помешајте една дозерка (12гр) со 250мл вода.

Main Menu

Flex Joint

1,590 ден