GALVANIZE FURY PUMP | 330 GR

1,290 ден1,490 ден (-13%)

Нема на залиха

► 3278мг Креатин Монохидрат

► 2000мг Л-Цитрулин ДИ-Малат

► 1500мг Бета-Аланин

► Освежителни вкусови

► Одлична растворливост

Безкофеински подигнувач на азотен оксид за енергија и пумпање.

Galvanize Nutrition Fury Pump безкофеински напиток за пред трениинг, кој ќе ви даде енергија и напумпаност токму тогаш кога ви е најпотребно. Креатинот ги подобрува физичките перформанси во последователни напливи на краткотрајни високо интензивни тренинзи, додека витаминот Б6 има синергистички ефект овозможувајќи нормална функција на метаболизмот. Оваа формула е засилена со хербални екстракти како: Бета-Аланин, Л-Карнитин, и други аминокиселини.

Придобивки:

  • 3278мг Креатин Монохидрат
  • 2000мг Л-Цитрулин ДИ-Малат
  • 1500мг Бета-Аланин
  • Освежителни вкусови
  • Одлична растворливост

Начин на употреба: Земете едно сервирање (11гр – дозерка наполнета до 15мл) и помешајте со 300мл вода, 15-30 минути пред тренинг. Направете 5 дена пауза по 6 недели употреба.

Чувајте го производот подалеку од дофат на деца.

Main Menu

GALVANIZE FURY PUMP | 330 GR

1,290 ден1,490 ден (-13%)