GALVANIZE MAX BLAST | 300 GR

890 ден1,090 ден (-18%)

Нема на залиха

MOЌЕН PRE-WORKOUT КОЈ ЌЕ ВИ ДАДЕ ЕКСПЛОЗИВНА ЕНЕРГИЈА

→ 191мг Кофеин

→ 3310мг Креатин Монохидрат

→ Освежителни вкусови

→ Одлична растворливост

MOЌЕН PRE-WORKOUT КОЈ ЌЕ ВИ ДАДЕ ЕКСПЛОЗИВНА ЕНЕРГИЈА

Овој продукт е целосно транспарентна мешавина со широк спектар на ефективни состојќи. Содржи Кофеин, Креатин Монохидрат, Л-Аргинин, Л-Цитрулин Малат, Глутамин, и Леуцин за да ви даде повеќе енергија токму кога ви е потребно, за да го постигнете максимумот на вашиот тренинг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Придобивки:

  • 191мг Кофеин
  • 3310мг Креатин Монохидрат
  • Освежителни вкусови
  • Одлична растворливост

Препорачана употреба: Земете едно сервирање дневно (1.5 дозерки) помешајте со 400мл вода, 20-30 минути пред тренинг. Оние кои се сензитивни на стимуланси треба да земат прво половина сервирање.

Main Menu

GALVANIZE MAX BLAST | 300 GR

890 ден1,090 ден (-18%)