Glutamine XPLODE 500 gr

1,790 ден

4…3…2…1…0 XPLODE!!!
GLUTAMINE Xplode ™ ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ЈА РАЗЛИКАТА! НАЈИНОВАТИВНИОТ ГЛУТАМИНСКИ МАТРИКС НА ПАЗАРОТ! СОВРШЕНА ФОРМУЛА, ПРЕКРАСЕН ВКУС!

Катеорија: Ознака

Крајно време е да дознаете како делува GLUTAMINE XPLODE со иновативниот VIT-A-MIN SuperCharge во 3 прекрасни вкусови – ананас, лимон и портокал!

 

НИКОГАШ НЕ СТЕ ПИЕЛЕ ТОЛКУ ВКУСЕН ГЛУТАМИН!

Ние одлучивме да ги задоволиме потребите на нашите клиенти и воведовме навистина иновативен производ создаден така што максимално ги лимитира мускулните повреди после физичкиот тренинг и ефективно ја стимулира регенерацијата на мускулите.
Врз основа на последните научни податоци во психологијата, биохемијата на метаболичките процеси и дополнувањето, како и огромното знаење на нашите научници и нивното долгогодишно искуство на ова поле може да се заклучи дека квалитетот и ефективноста на производот не се одредуваат преку квантитетот туку преку внимателно одбраните состојки.

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return any images.

Shop By Department