Gorilla Wear Nylon Dip Belt – Black

1,690 ден

На залиха

  • Лесен најлон
  • Долг ланец од 105 сантиметри
  • Затворање со карабин
  • Носивост од 100 килограми
  • Една големина одговара на сите

Gorilla Wear Nylon Dip Belt ви овозможува да додадете дополнителна тежина на вежбите со телесна тежина и е вистинска промена на играта. Ланецот прикачен на појасот е долг 105 сантиметри и е изработен од Д-прстени од нерѓосувачки челик. Благодарение на овој цврст материјал, носивоста е 100 килограми. Откако ќе ги нанижете плочите за тегови на ланецот и лесно ќе го затворите благодарение на затворањето на карабинот, подготвени сте да извршите падови, подигање или чучњеви. Појасот е направен од лесен најлон и има мека внатрешност. Gorilla Wear Nylon Dip Belt има одлично вклопување, обезбедува оптимална удобност и ви овозможува да кревате без грижа!

Боја : Црна

Материјал: 40% најлон, 20% полиестер, 10%гума, 30% метален ланец

 

Main Menu

Gorilla Wear Nylon Dip Belt - Black