Iron Plus 100 tab. (100 таблети)

810 ден

На залиха

Железо со витамин Ц

Железото е минерал кој припаѓа на групата на т.н. олиго-елементи. Поимот «олиго-елементи» или «микроелементи» се однесува на фактот што тие елементи му се потребни на организмот во многу мали количини, иако се многу важни за нашето здравје.

Состав
14мгЖелезо
30мгВитамин Ц
10мгБиофлавоноид комплекс

Дозирање: 1 таблета на ден

Main Menu

Iron Plus 100 tab. (100 таблети)