Isostar BIDON 700ML RUN+BIKE PP

200 ден

Нема на залиха

✔ Високо квалитетна, целосно рециклирачка и нетоксична пластика која не задржува мирис или вкус од напитокот.

 

✔ Не содржи било какви штетни супстанции, кои би мигрирале во напитокот.

 

✔ Ги задоволува строгите Европски стандарди за контакт со храна.

 

✔ Материјал тестиран за безбедност.

Спортско шише со интересен и модерен дизајн.
Користете го за подготовка и транспортирање на напитоци, погоден за изотонични напитоци, вода и чај. Дизајниран за секаков вид на спорт, возење велосипед или пак секојдневни прошетки.

Main Menu

Isostar BIDON 700ML RUN+BIKE PP

200 ден