Isostar Бидон(сребрен) – 650ml

130 ден

Нема на залиха

Бидон Исостар со класичен отвор.

Бидон Исостар со класичен отвор.

– капацитет од 650 ml,

– лесен за употреба, обликувањето и втиснувањето овозможуваат безбеден зафат,

– врежана ознака за капацитет на висина од 500 ml,

– цврсто

– вкупна висина 22см.

Main Menu

Isostar Бидон(сребрен) - 650ml

130 ден