L- Carnitine Tartrate 1500 mg 30 extreme mega caps

590 ден

На залиха

Најмоќна форма на Л-Карнитин тартрат во капсули мега доза од 1500 мг

Само 1 капсула е доволна за оптимален ефект

 

Најмоќна форма на Л-Карнитин тартрат во капсули мега доза од 1500 мг

Само 1 капсула е доволна за оптимален ефект

Main Menu