L-Glutamine, 500gr

1,100 ден

Катеорија:

Л-Глутамин во прав без вкус

Препорачана употреба
Додадете количина вода по желба во вашиот шејкер. Потоа додадете 5г, протресете и конзумирајте. Конзумирајте 1-3 пати на ден.

Доза за конзумирање – 1 кафена лажичка (5г)

Во доза содржи 5 грама Л-глутамин

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return any images.

Shop By Department