Магнезиумово масло на Ancient Minerals во спреј

660 ден

Нема на залиха

ОРИГИНАЛНО МАГНЕЗИУМ МАСЛО ВО СПРЕЈ

Магнезиумово масло на Ancient Minerals е високо заситен раствор на магнезиум хлорид и други олигоминерали во прочистена вода. Препорачан од д-р Марк Сиркус, доктор по акупунктура и ориентална медицина, автор на Трансдермалната магнезиумова терапија ( Transdermal Magensium Therapy ), луѓето кои работат во областа на здравството го сметаат Магнезиумовото масло на Ancient Minerals за златен стандард за брзо враќање на нивото на магнезиум во клетките преку кожата.

Магнезиум маслата на Ancient Minerals се:

● Најдобриот избор за ефикасно враќање на нивото на магнезиум во клетките.

● Нашиот топичен магнезиум со највиока потентност.

● Магнезиумово масло: 100 mg магнезиум на 1 ml

● Нанесуваат лесно со соодветен спреј.

ОРИГИНАЛНО МАГНЕЗИУМ МАСЛО ВО СПРЕЈ

Магнезиумово масло на Ancient Minerals е високо заситен раствор на магнезиум хлорид и други олигоминерали во прочистена вода. Препорачан од д-р Марк Сиркус, доктор по акупунктура и ориентална медицина, автор на Трансдермалната магнезиумова терапија ( Transdermal Magensium Therapy ), луѓето кои работат во областа на здравството го сметаат Магнезиумовото масло на Ancient Minerals за златен стандард за брзо враќање на нивото на магнезиум во клетките преку кожата.

 

Магнезиум маслата на Ancient Minerals се:

● Најдобриот избор за ефикасно враќање на нивото на магнезиум во клетките.

● Нашиот топичен магнезиум со највиока потентност.

● Магнезиумово масло: 100 mg магнезиум на 1 ml

● Нанесуваат лесно со соодветен спреј.

Начин на употреба:

Mагнезиумовото масло треба да се нанесе локално со помош на специјалното спреј шишенце. Прснете 1-3 пати на дланката и втријте го маслото во кожата каде што е потребна специјална нега.

Main Menu

Магнезиумово масло на Ancient Minerals во спреј

660 ден