Магнезиумово масло Ултра на Ancient Minerals во спреј

720 ден

Нема на залиха

ОРИГИНАЛНО МАГНЕЗИУМ МАСЛО УЛТРА ВО СПРЕЈ

Магнезиумово масло на Ancient Minerals е високо заситен раствор на магнезиум хлорид и други олигоминерали во прочистена вода. Препорачан од д-р Марк Сиркус, доктор по акупунктура и ориентална медицина, автор на Трансдермалната магнезиумова терапија ( Transdermal Magensium Therapy ), луѓето кои работат во областа на здравството го сметаат Магнезиумовото масло на Ancient Minerals за златен стандард за брзо враќање на нивото на магнезиум во клетките преку кожата.

Oваа формула во спреј е наменета за дополнување на дејството на магнезиумот и понатамошно подобрување на неговата апсопција.

MSM, супериорна форма на сулфур, е природен минерал кој често се наоѓа во близина на извори на топла вода и вулкански кратери. Бањите со кал кои содржат сулфур се докажано ефективни во подобрување на флексибилноста на зглобовите во клиничките испитувања врз човекот.

 

ОРИГИНАЛНО МАГНЕЗИУМ МАСЛО УЛТРА ВО СПРЕЈ

Магнезиумово масло на Ancient Minerals е високо заситен раствор на магнезиум хлорид и други олигоминерали во прочистена вода. Препорачан од д-р Марк Сиркус, доктор по акупунктура и ориентална медицина, автор на Трансдермалната магнезиумова терапија ( Transdermal Magensium Therapy ), луѓето кои работат во областа на здравството го сметаат Магнезиумовото масло на Ancient Minerals за златен стандард за брзо враќање на нивото на магнезиум во клетките преку кожата.

Oваа формула во спреј е наменета за дополнување на дејството на магнезиумот и понатамошно подобрување на неговата апсопција.

MSM, супериорна форма на сулфур, е природен минерал кој често се наоѓа во близина на извори на топла вода и вулкански кратери. Бањите со кал кои содржат сулфур се докажано ефективни во подобрување на флексибилноста на зглобовите во клиничките испитувања врз човекот.

Магнезиум маслата на Ancient Minerals се:

● Најдобриот избор за ефикасно враќање на нивото на магнезиум во клетките.

● Нашиот топичен магнезиум со највиока потентност.

● Магнезиумово масло Ултра: 63 mg магнезиум плус 120 mg OptiMSM на 1 ml

● Нанесуваат лесно со соодветен спреј.

Начин на употреба:

Mагнезиумовото масло треба да се нанесе локално со помош на специјалното спреј шишенце. Прснете 1-3 пати на дланката и втријте го маслото во кожата каде што е потребна специјална нега.

 

Main Menu

Магнезиумово масло Ултра на Ancient Minerals во спреј

720 ден