Murdo Muay Thai / Kickboxing Shorts – Black/Gray

990 ден

На залиха

The Murdo Muay Thai/Kickboxing Shorts се преудобни шорцеви направени од врвни материјални специјално направени за Muay Thai и Kickboxing. Има големи отвори од страна за лесно движење на нозете и колената. Со еластичен колан на половината овие шорцеви се погодни за секого. Со нивниот прекрасен дизајн можат многу лесно да се комбинираат со останатите парчиња на Gorilla Wear.

Murdo Muay Thai/Kickboxing Shorts – Black/Gray

The Murdo Muay Thai/Kickboxing Shorts се преудобни шорцеви направени од врвни материјални специјално направени за Muay Thai и Kickboxing. Има големи отвори од страна за лесно движење на нозете и колената. Со еластичен колан на половината овие шорцеви се погодни за секого. Со нивниот прекрасен дизајн можат многу лесно да се комбинираат со останатите парчиња на Gorilla Wear.

Боја: Црно/Сива
Состав: 100% полиестер

Main Menu

Murdo Muay Thai / Kickboxing Shorts - Black/Gray