Muscle Whey COMPLEX 2kg - NoLimit.mk

Muscle Whey COMPLEX 2kg

2,490 ден3,500 ден (-29%)

Нема на залиха

Muscle Whey COMPLEX е составен од концентрат протеин од сурутка, кој одговара на потребите на спортистите под интензивна физичка активност. Протеинот придонесува за раст и оддржување на мускулната маса. Протеинот од сурутка природно содржи аминокиселини од врзан ланец (BCAA).

Катеорија:

Muscle Whey COMPLEX 2kg

Muscle Whey COMPLEX е составен од концентрат протеин од сурутка, кој одговара на потребите на спортистите под интензивна физичка активност. Протеинот придонесува за раст и оддржување на мускулната маса. Протеинот од сурутка природно содржи аминокиселини од врзан ланец (BCAA).

Yamamoto® Nutrition Muscle Whey COMPLEX се базира на Volactive® Ultra Whey 80 WPC80 високо квалитетен концентрат протеин од сурутка.

Првата генерација на протеини од сурутка содржеше 30-40% протеин и висок процент на лактоза денатурализирани протеини и масти. Модерните концентрати содржат 70-80%, со намален процент на лактоза и масти.

КЛУЧНИ ПРИДОБИВКИ

20 грама протеин во порција

5.1 грам BCAA во порција

Низок процент на шекер

 

ЗОШТО ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ

Практичен високо квалитетен протеин кој помага во растот и одржување на мускулната маса: со само 2,5 грама маст, 2,2 грама јаглехидрати и само 87 калории во порција.

 

 

Main Menu

Muscle Whey COMPLEX 2kg

2,490 ден3,500 ден (-29%)