MuscleCore Nitro BCAA plus 500gr

1,850 ден

Нема на залиха

MuscleCore® Nitro BCAA е потентен извор на високо квалитетни супер-микронизирани инстантни аминокиселини од разграден ланец (BCAA) во прецизен 2:1:1 сооднос, збогатени со супер микронизиран Л-глутамин и витамин Б6. Nitro BCAA е високо концентриран продукт без полначи и филери.

MuscleCore® Nitro BCAA е потентен извор на високо квалитетни супер-микронизирани инстантни аминокиселини од разграден ланец (BCAA) во прецизен 2:1:1 сооднос, збогатени со супер микронизиран Л-глутамин и витамин Б6. Nitro BCAA е високо концентриран продукт без полначи и филери.

Придобивки: 

-одличен вкус со брза растворливост

-без аспартам

-инстантизирани BCAA  2 : 1 : 1

-збогатено со Л-глутамин и витамин Б6

Препорачана употреба: Промешајте две дозерки (10 гр) со 300-400 мл вода и испијте веднаш по тренингот.

Main Menu

MuscleCore Nitro BCAA plus 500gr

1,850 ден