Musclepharm Creatine – 300 gr - NoLimit.mk

Musclepharm Creatine – 300 gr

790 ден1,090 ден (-28%)

Нема на залиха

Придобивки:

  • Зголемува сила и енергија
  • Ги подобрува атлетските перформанси
  • Ја зголемува силата и чистата мускулна маса
Катеорија:

ПОДОБРЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ПЕРФОРМАНСИ!

Еден од клинички најистражуваните соединенија, MusclePharm®  Creatine Monohydrate ги враќа енергетските нивоа на мускулите за време на тренингот, што резултира со зголемена сила, моќ, мускулна издржливост, и чиста мускулна маса. MusclePharm® Creatine содржи 5 грама Креатин Монохидрат во сервирање, овозможува максимално позитивно влијание на атлетските перформанси при секоја употреба.

 

Придобивки:

  • Зголемува сила и енергија
  • Ги подобрува атлетските перформанси
  • Ја зголемува силата и чистата мускулна маса

Main Menu

Musclepharm Creatine – 300 gr

790 ден1,090 ден (-28%)