MusclePharm Glutamine – 300 gr - NoLimit.mk

MusclePharm Glutamine – 300 gr

1,090 ден1,390 ден (-22%)

Нема на залиха

БАРАЈ И ДОБИЈ ПОВЕЌЕ ОД ТВОЕТО ТЕЛО И ГЛУТАМИН

Катеорија:

БАРАЈ И ДОБИЈ ПОВЕЌЕ ОД ТВОЕТО ТЕЛО И ГЛУТАМИН

MusclePharm®’s Glutamine го зголемува нивото на глутамин во целото тело со подобрување на биорасположливоста и дигестијата. Со тоа се овозможува отпимална сатурација на мускулите преку значително сервирање од 5 грама Л-Глутамин. MusclePharm®’s Glutamine ви помага во хидратацијата, и побрз опоравок дури и по најинтензивните тренинзи.

Main Menu

MusclePharm Glutamine – 300 gr

1,090 ден1,390 ден (-22%)