Nuttamix®

410 ден

Нема на залиха

Mr. Popper´s Nuttamix® e одличен крем од лешник без палмово масло збогатен со млечен протеин и има перфектни својства како ниска содржина на шеќер, висока содржина на влакна и одличен извор на протеин.

Mr. Popper´s Nuttamix® e одличен крем од лешник без палмово масло збогатен со млечен протеин и има перфектни својства како ниска содржина на шеќер, висока содржина на влакна и одличен извор на протеин.

Протеинот:

» Придонесува за раст на мускулна маса

» Придонесува за одржување на мускулната маса

» Придонесува за одржување на силни коски

Начин на употреба: Може да го додадете на вашиот омилен оброк, со цел да ја зголеми неговата хранлива вредност. Можете да го комбинирате со Mr. Popper´s High Protein Pancakes палачинките на Amix, со што ќе добиете неверојатно вкусен и богато нутритивен оброк.

 

Main Menu

Nuttamix®

410 ден