OATEIN COOKIE

110 ден

Нема на залиха

  • Запознајте го новото колаче на Oatein. Со потпечени овесни снегулки, мед и парчиња карамела, чоколадо или суво грозје.Совршен склоп на ниско гликемични јаглехидрати и 16.5 гр. протеин за одлична ужинка во било кое време.

Oatein Oats & Protein Cookie

  • Запознајте го новото колаче на Oatein. Со потпечени овесни снегулки, мед и парчиња карамела, чоколадо или суво грозје.Совршен склоп на ниско гликемични јаглехидрати и 16.5 гр. протеин за одлична ужинка во било кое време.


Клучни придобивки

  • Збогатени со овес – Можеме да кажеме дека обожаваме овес. Како извор на ниско гликемични јаглехидрати тие постепено создаваат енергија во текот на денот и ви овозможуваат да сте заситени и исполнети со енергија. Исто така се одличен извор на витамини, минерали и влакна.
  • Збогатени со влакна – Тие имаат главна улога во доброто функционирање на дигестивниот систем, ги одржуват нормалните нивоа на шеќер и ве заситува. Секое колаче содржи 3гр. влакна.
  • Збогатени со протеин – Со 16.5гр протеин во колаче кој помага во зголемување на мускулната маса.
  • Ќе бидете заситени подолго време.
  • Превкусни парченца од чоколадо,суво грозје или карамела.
  • Вегетеријанско.

Алергени: Moжно е да содржи траги од јаткасти плодови.

Main Menu

OATEIN COOKIE

110 ден