OATEIN HYPE BAR

130 ден

Нема на залиха

  • Засладете се без чувство на вина! Протеински бар со извонредна текстура и вкус.
  • Со 18гр.протеин во бар, помалку од 2гр шеќер и помалку од 200 калории.

Hype Low Sugar Protein Bar

  • Засладете се без чувство на вина! Протеински бар со извонредна текстура и вкус.
  • Со 18гр.протеин во бар, помалку од 2гр шеќер и помалку од 200 калории.

#BELIEVETHEHYPE

Kлучни придобивки
18гр. протеин
Помалку од 2гр. шеќер
Под 200 калории
Без палмино масло
Погодни за вегетеријанциMain Menu

OATEIN HYPE BAR

130 ден