ON Micronized Creatine Powder 317gr 93 servings - NoLimit.mk

ON Micronized Creatine Powder 317gr 93 servings

790 ден1,190 ден (-34%)

На залиха

•Зголемени перформанси за време на интезивни тренинзи.

•3.4гр чист Creatine Monohydrate за зголемување на мускулната сила.

•Лесно промешување без лош вкус.

•Мешање со вода, сок или вашиот ON протеински шејк.

Катеорија:

Optimum Nutrition Creatine Powder докажан во зголемување на перформансите за време на интензивни тренинзи.

Кои се предностите на Optimum Nutrition Creatine Powder?

  • Зголемени перформанси за време на интезивни тренинзи.
  • 3.4гр чист Creatine Monohydrate за зголемување на мускулната сила.
  • Лесно промешување без лош вкус.
  • Мешање со вода, сок или вашиот ON протеински шејк.

Main Menu

ON Micronized Creatine Powder 317gr 93 servings

790 ден1,190 ден (-34%)

Додади во кошничка