ON Micronized Creatine Powder 634gr 186 servings - NoLimit.mk

ON Micronized Creatine Powder 634gr 186 servings

1,290 ден

На залиха

•Зголемени перформанси за време на интезивни тренинзи.

•3.4гр чист Creatine Monohydrate за зголемување на мускулната сила.

•Лесно промешување без лош вкус.

•Мешање со вода, сок или вашиот ON протеински шејк.

Категории: ,

Optimum Nutrition Creatine Powder докажан во зголемување на перформансите за време на интензивни тренинзи.

Кои се предностите на Optimum Nutrition Creatine Powder?

  • Зголемени перформанси за време на интезивни тренинзи.
  • 3.4гр чист Creatine Monohydrate за зголемување на мускулната сила.
  • Лесно промешување без лош вкус.
  • Мешање со вода, сок или вашиот ON протеински шејк.

Main Menu

ON Micronized Creatine Powder 634gr 186 servings