OptiWhey™ CFM Instant Protein | 2kg

3,500 ден

Нема на залиха

OptiWhey™ CFM Instant Protein е премиум продукт кој содржи 3 видови на веј протеин (инстант микрофилтриран CFM® веј концентрат, инстант микрофилтритан CFM® веј изолат и инстант хидролизиран CFM® веј изолат), збогатен со PepForm™ пептиди од Леуцин и мулти ензим комплекс DigeZyme®.

Категории: ,

OptiWhey™ CFM Instant Protein е премиум продукт кој содржи 3 видови на веј протеин (инстант микрофилтриран CFM® веј концентрат, инстант микрофилтритан CFM® веј изолат и инстант хидролизиран CFM® веј изолат), збогатен со PepForm™ пептиди од Леуцин и мулти ензим комплекс DigeZyme®.

CFM® е нежен процес кој е доведен до совршенство. Овој природен процес со користење на ниска температура резултира со висoки нивоа на неденатурализиран протеин со неверојатен вкус и оптимални нутритивни квалитети.

BevGrad™ XtraSmooth Flax е суперфино сомелено златно ленено семе, и е подгреано со MicroSure™ Plus  процес за да се добијат природните бенефиции од лененото семе како што е снабдувањето со омега 3 и влакна.

PepForm™ Leucine Peptides се направени од процес кој ја сврзува аминокиселината со слободна форма Леуцин со леуцин пептидите изолирани од свежа сурутка користејќи напредни сепарациски технологии. Со помош на оваа уникатна технологија се доаѓа до 40% содржина на Леуцин.

DigeZyme® мулти ензимски процес кој главно се содржи од (amylase, protease, lipase, cellulase and lactase). Eнзимите во овој комплекс се од микробално потекло.

 

Препорачано дозирање: помешајте 1 дозерка (30гр) од OptiWhey™ со 200-300 мл вода или млеко со низок процент на масти. Земете 2-3 сервирања дневно во зависност од вашите дневни потреби за протеин.

 

 

 

Дополнителни информации

пакување

1kg, 2kg

Main Menu

OptiWhey™ CFM Instant Protein | 2kg

3,500 ден