Osteo Gelatin 400 Caps

1,200 ден

На залиха

Комбинација од колаген хидролизат и MSM (метилсулфонилметан).
Желатинот ги обезбедува компонентите на колаген, кој е основно врзивно ткиво и се наоѓа во кожата,’рскавиците, ‘рбетните дискови, зглобовите, коските и забите.

Osteo Gelatin Caps 400 caps 

Комбинација од колаген хидролизат и MSM (метилсулфонилметан).
Желатинот ги обезбедува компонентите на колаген, кој е основно врзивно ткиво и се наоѓа во кожата,’рскавиците, ‘рбетните дискови, зглобовите, коските и забите.
Оваа формула е збогатена со MSM ( метилсулфонилметан ).

 

Препорачана употреба: Земете 6-10 капсули дневно, по можност на празен стомак.

Состојки: колаген хидролизат, желатинска каспула (направена од чист желатин,  вода, метилсулфонилметан.

 

 

 

Main Menu