• CarboJet Basic 3kg

  CarboJet™ Basic е високо квалитетен гејнер специјално дизајниран за дигачи на тегови, бодибилдери во фаза на кревање мускулна маса и спортисти со екстремно брз метаболизам.

  CarboJet Basic 3kg

  1,300 ден
 • Monster Beef 1 kg

  – Навремена испорака на сите потребни аминокиселини

  – Совршена растворливост

  – Лесно да се вари

  – Одлична хранлива вредности

  – Ниска содржина на масти и јаглехидрати

  – Висока содржина на сите важни минерал

  Monster Beef 1 kg

  1,590 ден
 • 100% Predator Protein 2 kg

  Predator Protein е одличен 100% протеин од сурутка, одличен состав врз основа на чиста концентрирана сурутка (PCW), избалансирано ниво на амино киселини и ниска содржина на масти. Протеини за спортисти кои бараат значително подобрување на перформансите, енергијата и потребните градливи состојки за раст на чистата мускулна маса, ја поддржува регенерација после тренинг, има одличен кремаст вкус и е БЕЗ АСПАРТАМ.

 • 100% Predator Protein 1 kg

  Predator Protein е одличен 100% протеин од сурутка, одличен состав врз основа на чиста концентрирана сурутка (WPC), избалансирано ниво на амино киселини и ниска содржина на масти. Протеини за спортисти кои бараат значително подобрување на перформансите, енергијата и потребните градливи состојки за раст на чистата мускулна маса, ја поддржува регенерација после тренинг, има одличен кремаст вкус и е БЕЗ АСПАРТАМ.

Main Menu