PLATINUM 100% CREATINE 400gr

890 ден

Нема на залиха

  • Зголемена мускулна маса
  • Повеќе сила
  • Побрза регенерација на мускулите
Катеорија:

Креатинот е еден од поголемите фактори за сила кога кревате големи тежини. Но, како што се троши нивото на креатин во организмот, тоа мора да се регенерира за постојано да би имале одлични резултати. Лесно е да се разбере, со креатинот имате многу бенефити како што се, многу повеќе сила, помалку одмор помеѓу сетови, ќе можете да направите многу повеќе повторувања, се тоа контрибуира за градење на чиста мускулна маса.

 

Main Menu

PLATINUM 100% CREATINE 400gr

890 ден