PS: G-POWER STRAPS reinforcing boots anti-slip

590 ден

Нема на залиха

Силно,но меко и флексибилно платно направено од дебел памук кои овозможува конфорт за време на вашиот тренинг. Дополнително неопрен перниче кое спречува било каква неудобност и плускавци.

Силно,но меко и флексибилно платно направено од дебел памук кои овозможува конфорт за време на вашиот тренинг. Дополнително неопрен перниче кое спречува било каква неудобност и плускавци.

Main Menu

PS: G-POWER STRAPS reinforcing boots anti-slip

590 ден