POWER SYSTEM POWER STRAPS

390 ден

На залиха

Силно,но меко и флексибилно платно направено од дебел памук кои овозможува комфорт за време на вашиот тренинг. Дополнително неопрен перниче кое спречува било каква неудобност и плускавци.

Катеорија:

POWER SYSTEM Ленти за кревање

Силно,но меко и флексибилно платно направено од дебел памук кои овозможува комфорт за време на вашиот тренинг. Дополнително неопрен перниче кое спречува било каква неудобност и плускавци.

 

Дополнителни информации

Боја

Црвени, Жолти

Main Menu