POWER SYSTEM SPEED ROPE skipping rope

490 ден

На залиха

– ефективно помагало за кардио вежби
– долго, подесувачко јаже за скокање( метален кабел обложен со пластика )
– удобни меки рачки

– ефективно помагало за кардио вежби
– долго, подесувачко јаже за скокање( метален кабел обложен со пластика )
– удобни меки рачки

Main Menu

POWER SYSTEM SPEED ROPE skipping rope