POWER SYSTEM Women’s fitness gloves REBELL GIRL

980 ден

Нема на залиха

Професионални ракавици за жени REBELL GIRL со бандажер за совршена фиксација на рачниот зглоб и поддршка при кревање големи тежини. Силен, еластичен бандажер што ја зајакнува областа на зглобот и обезбедува совршена стабилност на раката.

Катеорија:

Професионални ракавици за жени REBELL GIRL со бандажер за совршена фиксација на рачниот зглоб и поддршка при кревање големи тежини. Силен, еластичен бандажер што ја зајакнува областа на зглобот и обезбедува совршена стабилност на раката.

Дополнителни информации

Големина

S, M

Боја

Розеви, Лилјакови

Main Menu

POWER SYSTEM Women's fitness gloves REBELL GIRL

980 ден