POWERBAR Бидон “The Taste of” yellow | 500 ml

150 ден

Нема на залиха

Powerbar не дозволува да умрете од жед во најголемата борба со топлината. Во ова шише, вашиот електролитски пијалок се транспортира во вистински стил.

Катеорија:

POWERBAR drinking bottle “The Taste of” yellow | 500 ml

Powerbar не дозволува да умрете од жед во најголемата борба со топлината. Во ова шише, вашиот електролитски пијалок се транспортира во вистински стил.
.Големиот отвор го прави ова шише лесно за полнење и чистење. Шишето е апсолутно отпорно на протекување, а материјалот без БПА е без вкус и е безбеден за храна.

Спецификации:

Состав на шишето: пластика,без БПА
Состав на капакот: пластика
Карактеристики: –
Капацитет: 500 ml
Боја: жолто со црвени додатоци

Main Menu

POWERBAR Бидон "The Taste of" yellow | 500 ml

150 ден