Protein Nuts Bar – 40gr.

60 ден

Нема на залиха

  • 4 прекрасни вкуса
  • Богат извор на влакна
  • 20% протеин
  • Без ГМО

Protein Nuts Bar е деликатен извор на протеини полн со јаткасти плодови и овошје. Amix™ Protein Nuts Bar е совршена закуска за секого за зголемување на енергијата и дневниот внес на протеини.

Бадем и семки од тиква 

Состав: кикирики 32,5%, гликозен сируп,грицки од соја/протеински изолат од соја, скроб од тапиока,натриум хлорид/; млечно чоколадо 11%( шеќер, путер од какао, полномасно млеко во прав, какао маса,згуснувачи: соја лецитин,Е476/,ванила екстракт, арома), семки од тиква 8%,бадем 7%,полидекстроза, брусница 4% ( vaccinium macrocarpon,шеќер, антиоксиданс: лимонска киселина , екстракт од бозел, сончогледово масло),грицки од соја со какао( протеин од соја,оризов гриз, шеќер, какао во прав, брашно од соја, сол, арома), зеленчукови масти,(палмино масло и шеа масло во различен размер), соја, навлажнувач: глицерол, згуснувач: соја лицетин, натриум хлорид, арома. Предупредување за алергии: Може да содржи траги од глутен,школки и јаткасти плодови.

Нутривни вредности во 40gr.: Eнергетска вредност-205Kcal, Масти-12.6gr, Заситени масти-3.3gr, Јаглехидрати 12.7gr, Шеќери 6gr, Влакна 2gr,Протеин-9.1gr, Сол-0,12gr.

Овошје и јатки

Состав: кикирики 42%, гликозен сируп, млечно чоколадо 11%( шеќер, путер од какао, полномасно млеко во прав, какао маса,згуснувачи: соја лецитин,Е476/,ванила екстракт, арома), грицки од соја/протеински изолат од соја, скроб од тапиока,натриум хлорид/; темно чоколадо 6%( шеќер, какао маса,путер од какао, какао во прав ,згуснувачи: соја  лецитин,Е476/,ванила екстракт);бадеми 5%; полидекстроза ,грицки од соја со какао( протеин од соја,оризов гриз, шеќер, какао во прав, брашно од соја, сол, арома);кандирана кора од портокал 3%(кора од портокал, гликозен сируп,шеќер,регулатор на киселост: лимонска киселина,презерватив: сулфур диоксид/С02/); растителни масти,(палмино масло и шеа масло во  различен размер),суво грозје 2%(суво грозје, растително масло/ мах.0,5%/ пезерватив: сулфур диоксид/С02/); соја, навлажнувач: глицерол, згуснувач: соја лицетин, натриум хлорид. Предупредување за алергии: Може да содржи траги од глутен,школки и јаткасти плодови .

Нутривни вредности во 40gr.: Eнергетска вредност-205Kcal, Масти-12.6gr, Заситени масти-3.3gr, Јаглехидрати 13.7gr, Шеќери 7,8gr, Влакна 1,6gr,Протеин-8,6gr, Сол-0,12gr.

Индиски ореви и кокос

Состав: кикирики ,индиски ореви 18%, гликозен сируп, грицки од соја/протеински  изолат од соја, скроб од тапиока,натриум хлорид/, млечно чоколадо 8%( шеќер, путер од какао, полномасно млеко во прав, какао маса,згуснувачи: соја лецитин,Е476/,ванила екстракт, арома),; полидекстроза,чипс од кокос 3%, бело чоколадо ( шеќер,путер од какао, полномасно млеко во прав 13,5%,сува сурутка ,згуснувачи: соја лецитин,Е476/,арома); растителни масти,(палмино масло и шеа масло во различен размер),засладено полномасно млеко ( млеко,шеќер), навлажнувач: глицерол, згуснувач: соја лицетин, натриум хлорид. Предупредување за алергии: Може да содржи траги од глутен,школки и јаткасти плодови.

Нутривни вредности во 40gr.: Eнергетска вредност-216Kcal, Масти-14gr, Заситени масти-4,8gr, Јаглехидрати 13.2gr, Шеќери 5,8gr, Влакна 1,5gr,Протеин-8,5gr, Сол-0,1gr.

Кикирики и карамела 

Состав: кикирики 49.5% , гликозен сируп, млечно чоколадо 8%( шеќер, путер од какао, полномасно млеко во прав, какао маса,згуснувачи: соја лецитин,Е476/,ванила екстракт, арома),; грицки од соја/протеински изолат од соја, скроб од тапиока,натриум хлорид/, полидекстроза,соја, суво грозје (суво грозје, растително масло/ мах.0,5%/ презерватив: сулфур диоксид/С02/);млеко од карамела (млеко,шеќер) 3%, грицки од соја со какао( протеин од соја,оризов гриз, шеќер, какао во прав, брашно од соја, сол, арома);растителни масти,(палмино масло и шеа масло во различен размер),навлажнувач: глицерол, згуснувач: соја лицетин, натриум хлорид. Предупредување за алергии: Може да содржи траги од глутен,школки и јаткасти плодови.

Нутривни вредности во 40gr.: Eнергетска вредност-205Kcal, Масти-12,6gr, Заситени масти-3,3gr, Јаглехидрати 13,1gr, Шеќери 6,1gr, Влакна 1,8gr,Протеин-8,7gr, Сол-0,1gr.

 

Дополнителни информации

Вкус

Кикирики и карамела , Индиски ореви и кокос , Овошје и јатки , Бадем и семки од тиква 

Main Menu

Protein Nuts Bar - 40gr.

60 ден