Shaker Monster Bottle Color

330 ден

На залиха

Новиот Amix Monster Shaker Color 600ml доаѓа со две дополнителни прегради, една за плус протеин и една преграда за таблети и додатни суплементи како креатин, BCAA.

Новиот Amix Monster Shaker Color 600ml доаѓа со две дополнителни прегради, една за плус протеин и една преграда за таблети и додатни суплементи како креатин, BCAA.

Достапен во 5 бои.

Main Menu

Shaker Monster Bottle Color