Shaker Monster Bottle NEW

350 ден

Нема на залиха

Новиот Amix Shaker Monster Bottle 600ml  паметно решение за носење на дополнителни суплементи.

Новиот Amix Shaker Monster Bottle 600ml доаѓа со две дополнителни прегради, една за плус протеин и една преграда за таблети и додатни суплементи како креатин, BCAA.

Main Menu

Shaker Monster Bottle NEW

350 ден