Spirulina Max (60 таблети)

1,014 ден

На залиха

комплексен препарат за алкализација

Благодарение на алкализирачкиот ефект, алгата спирулина се наоѓа во слатките води и е соодветен додаток на диетите за детоксикација и алкализација. Спирулината не само што е погодна за алкализација на телото, туку и служи како одличен извор на протеини бидејќи ги содржи сите есенцијални аминокиселини.
Содржи и растителни влакна, железо, цинк и витамин Б.

За кого се препорачува?

⇨како додаток во диетите за алкализација,

⇨во случај на зголемено внесување на храна која го закиселува телото (пр.: месо, животински масти, масло кое не е ладно цедено, рафинирано брашно и шеќер),

⇨со цел да се внесат есенцијални аминокиселини.

Состав    500мг Спирулина, микроалга

Дозирање: 2-4 таблети на ден или по препорака на лекар

Main Menu

Spirulina Max (60 таблети)