Sport Power Energy Cake - NoLimit.mk

Sport Power Energy Cake

60 ден

Нема на залиха

Amix™ Sport Power Energy Cake е вкусен бар полн со енергија благодарение на јаглехидратите. Дизајниран за зголемени перформанси и изджливост. Едноставен и вкусен начин до брза енергија!

Carb Tri-Flow® комплекс од јаглехидрати 6,5% (Изомалтулоза / Палатиноза јаглехидрати со низок глицемиски индекс), високо разграден цикличен декстрин (Cluster Dextrin®)

BCAA 2:1:1

Amix™ Sport Power Energy Cake е вкусен бар полн со енергија благодарение на јаглехидратите. Дизајниран за зголемени перформанси и изджливост. Едноставен и вкусен начин до брза енергија!

Carb Tri-Flow® комплекс од јаглехидрати 6,5% (Изомалтулоза / Палатиноза јаглехидрати со низок глицемиски индекс), високо разграден цикличен декстрин (Cluster Dextrin®)

BCAA 2:1:1

Енергетски бар (вкусови кои содржат кофеин: Blood Orange, Fresh Lemon- Lime)

Содржи кофеин- не се препорачува за деца и трудници

Содржина на кофеин (100мг во 100гр / 45мг во 1 бар )

Вкусови: Blood orange – портокал (со кофеин), Fresh Lemon- Lime – свеж лимон- лиме (со кофеин)

Препорачана употреба: Земете бар пред или за време на активност.

Blood Orange:

Fresh Lemon- Lime:

Additional information

Вкус

Blood orange, Fresh Lemon

Main Menu

Sport Power Energy Cake

60 ден