Super Soya Lecithin – 100 гел капсули

874 ден

Нема на залиха

лецитин од соја

Лецитинот од сојата помага во одржувањето на нормалното ниво на масти во крвта и адекватната циркулација, го штити црниот дроб и ја помага неговата функција. Лецитинот има извонредна важност во одржувањето на менталната свежина, концентрацијата и учењето, како и борбата против мозочната старост. Лецитинот е позната липотропна материја – ги намалува мастите во крвта.

За кого се препорачува?
– за намалување на нивото на мастите во крвта,

– за лица со ревматски проблеми,

– за зачувување на менталната свежина кај повозрасни лица,

– кај спортисти и лица кои извршуваат тешка физичка работа, за подобра циркулација и заштита на зглобовите.

Состав: 1200мг  Соја лецитин

Дозирање: 1-2 гел капсули на ден или по препорака на лекар

Main Menu

Super Soya Lecithin - 100 гел капсули

874 ден