TESTOXX | 60 caps

1,490 ден

На залиха

Специјална формула за мажи:

  • Природна поддршка за мажи
  • 6 хербални екстракти
  • Адаптогена сила на ашваганда и мака
Катеорија:

TestoXX е херблен суплемент со адиција на цинк, кој помага во природно зголемување на нивото на тестостерон и го подобрува закрепнувањето.

Континуираната употреба на TestoXX може да доведе до подобрување на телесната композиција преку зголемено губење на мастите и зголемување на мускулната маса.

Употреба: 

Земете едно сервирање – 1 капсула со 300 мл вода. Земете 2 сервирања дневно, по можност 30 минути по оброк.

 

Main Menu

TESTOXX | 60 caps