Vitamin C 500mg 100+25 FREE

490 ден

Нема на залиха

Витаминот Ц помага во абсорпцијата на железо во организмот и овозможува нормална функција на имунитетот.

Витаминот Ц исто така придонесува во заштитата на ќелиите од оксидативниот стрес.

Витаминот Ц придонесува во нормалното формирање на колаген, нормалната функција на коските, ‘рскавиците, забите и непцата.

Витаминот Ц помага во абсорпцијата на железо во организмот и овозможува нормална функција на имунитетот.

Витаминот Ц исто така придонесува во заштитата на ќелиите од оксидативниот стрес.

Витаминот Ц придонесува во нормалното формирање на колаген, нормалната функција на коските, ‘рскавиците, забите и непцата.

Придобивки: 

-моќен антиоксидант

-поддршка на имунитетот

-500мг во капсула

Препорачана употреба: Земете една капсула дневно со оброк.

 

Main Menu

Vitamin C 500mg 100+25 FREE

490 ден