Yamamoto Essential AMINO | 240 caps

1,390 ден1,690 ден (-18%)

Нема на залиха

Essential AMINO е додаток во исхраната кој содржи есенцијални аминокиселини кои се погодни за дополнување на исхраната кај спортистите. Есенцијалните аминокиселини учествуваат во протеинско/аотното снабдување. Производот исто така е збогатен со аминокиселини со разгранет ланец ВСАА, соодветни за дполнување на исхраната кај спортистите.

Катеорија:

Essential AMINO

240 таблети                    40 дози             312 нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната

Essential AMINO е додаток во исхраната кој содржи есенцијални аминокиселини кои се погодни за дополнување на исхраната кај спортистите. Есенцијалните аминокиселини учествуваат во протеинско/аотното снабдување. Производот исто така е збогатен со аминокиселини со разгранет ланец ВСАА, соодветни за дполнување на исхраната кај спортистите.

Нутритивни информации

Сервирање: 6 таблети

 

Нутритивни информации Во 6 таблети
Л-леуцин 3300 mg
Л-изолеуцин 834 mg
Л-валин 834 mg
Л-фенилаланин 552 mg
Л-треонин 552 mg
Л-хистидин 300 mg
Л-лизин 228 mg
Л-метионин 228 mg
Л-триптофан 120 mg

 

Состојки: мешавина на амино киселини со разгранет ланец (Л-леуцин, Л-изолеуцин, Л-Валин, стабилизатор: хидрокси-пропил-метил целулоза), Л-фенилаланин, Л-треонин, агенс за набабрување: микрокристална целулоза, агенс против згрутчување: талк, магнезиум соли на масни киселини, силициум диоксид; Л-хистидин, Л-лизин хидрохлорид, Л-метионин, Л-триптофан.

 

Main Menu

Yamamoto Essential AMINO | 240 caps

1,390 ден1,690 ден (-18%)