Специјализирана продавница за суплементи, спортска опрема и додатоци во исхрана Од 2016 е увозник на брендовите ISostar и Amix Продажно место во Скопје City Mall (втор спрат)

NoLimit Shop 1

Скопје City Mall
2ри кат

Email : [email protected]

Контакт : +389 (0) 70 222 769 ; +389 (0) 2 308 3201

NoLimit Shop 2

бул. Јане Сандански
Т.Ц. Бисер локал 66 1 спрат

Работно време:
Пон-Пет 10:00 – 18:00
Сабота 11:00-17:00

Email : [email protected]

Контакт : +389 (0) 70 232 274

Main Menu