• Jumbo 6600g

  Протеински пијалак во прав со вкус со јаглехидрати, креатин, Л-аргинин, три-метил-глицин, бета аланин, холин, BioPerine®, масло од триглицериди со среден ланец во прав, суперхрана, витамини и минерали.

  Jumbo 6600g

  4,590 ден
 • Jumbo 3520g

  Протеински пијалак во прав со вкус со јаглехидрати, креатин, Л-аргинин, три-метил-глицин, бета аланин, холин, BioPerine®, масло од триглицериди со среден ланец во прав, суперхрана, витамини и минерали.

  Jumbo 3520g

  2,890 ден
 • Jumbo 1320g

  Протеински пијалак во прав со вкус со јаглехидрати, креатин, Л-аргинин, три-метил-глицин, бета аланин, холин, BioPerine®, масло од триглицериди со среден ланец во прав, суперхрана, витамини и минерали.

  Jumbo 1320g

  1,290 ден
 • Vitargo® Load |1000gr

  Vitargo е патентирана мешавина на јаглехидрати со уникатни особини, специјално формулирана за атлети за ефективно полнење на лесно достапна мускулна енергија (гликоген) во телото. Vitargo има значително голема количина на јаглехидрати, за разлика од другите спортски напитоци со јаглехидрати, поради молекуларната структура од гликоген.

  Vitargo® Load |1000gr

  1,400 ден
 • SERIOUS MASS 2.73kg

  • Поддржува градење на мускули и зголемување на телесната тежина
  • Повеќе од 1260 kcal по порција ќе ви помогнат да го зголемите внесот на калории
  • 50 g протеини по порција за да помогне во градењето и одржувањето на мускулите
  • Повеќе од 250 g јаглени хидрати по порција за да побрза регенерација на мускулите

  SERIOUS MASS 2.73kg

  2,690 ден
 • SERIOUS MASS 5455 gr

  • Поддржува градење на мускули и зголемување на телесната тежина
  • Повеќе од 1260 kcal по порција ќе ви помогнат да го зголемите внесот на калории
  • 50 g протеини по порција за да помогне во градењето и одржувањето на мускулите
  • Повеќе од 250 g јаглени хидрати по порција за да побрза регенерација на мускулите

  SERIOUS MASS 5455 gr

  4,690 ден
 • SAMURAI SHADOW MASS GAINER | 4500 GR

  • 23g протеин / 62g јаглехидрати

  • 4,7g креатин 3 различни видови

  • Додадени амино киселини
  • 5 Матрикс мешавина на јаглехидрати
  • 50mg Digezyme®
  • Одличен вкус

  • Лесен за растворање и варење

  • Практичен

 • SAMURAI SHADOW MASS GAINER | 1000 GR

  • 23g протеин / 62g јаглехидрати

  • 4,7g креатин 3 различни видови

  • Додадени амино киселини
  • 5 Матрикс мешавина на јаглехидрати
  • 50mg Digezyme®
  • Одличен вкус

  • Лесен за растворање и варење

  • Практичен

 • SAMURAI SHADOW MASS GAINER | 3000 GR

  • 23g протеин / 62g јаглехидрати

  • 4,7g креатин 3 различни видови

  • Додадени амино киселини
  • 5 Матрикс мешавина на јаглехидрати
  • 50mg Digezyme®
  • Одличен вкус

  • Лесен за растворање и варење

  • Практичен

 • SUPER MASS GAINER | 2934 gr

  КОЛИЧИНА ВО ПОРЦИЈА
  ПРОТЕИН
  52 гр
  КРЕАТИН
  3,0 гр
  КАЛОРИИ
  1248
 • CarboJet Basic 6000gr

  CarboJet™ Basic е високо квалитетен гејнер специјално дизајниран за дигачи на тегови, бодибилдери во фаза на кревање мускулна маса и спортисти со екстремно брз метаболизам.

  CarboJet Basic 6000gr

  2,300 ден
 • Vitargo® Load |2000gr.

  Vitargo е патентирана мешавина на јаглехидрати со уникатни особини, специјално формулирана за атлети за ефективно полнење на лесно достапна мускулна енергија (гликоген) во телото. Vitargo има значително голема количина на јаглехидрати, за разлика од другите спортски напитоци со јаглехидрати, поради молекуларната структура од гликоген.

Main Menu