• Magnesium Liquid – 25 ml

  • 250 мг висококвалитетен магнезиум плус витамин Б6.
  • Магнезиумот придонесува за нормален метаболизам на енергијата и за нормално функционирање на мускулите.
  • Витаминот Б6 придонесува за нормален метаболизам на протеини и гликоген.
  • Без аспартам.
  • Без лактоза и глутен.
  • Погоден за вегетаријанци и вегани.

Main Menu